Ammattitaitoista rengasmyyntiä HELSINGISSÄ

Yhteystiedot
Auto ja jakoavain.

Telcar Oy:n palveluihin kuuluu ammattitaitoinen rengasmyynti. Palvelemme sinua joustavasti Helsingissä. Saat meiltä korkealaatuiset kesä- ja talvirenkaat niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin. Autamme mielellämme ajoneuvoosi parhaiten sopivien renkaiden valinnassa ja kerromme lisätietoja eri valmistajien renkaista. Valikoimastamme löytyy runsaasti eri rengasmerkkejä.

 

Käänny siis rohkeasti puoleemme, kun suunnittelet uusien renkaiden hankkimista tai haluat vain saada lisätietoja erilaisten renkaiden ominaisuuksista. Meiltä saat aina ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua!

 

Meiltä voit myös pyytää suoraan tarjousta täyttämällä yhteydenotto-lomakkeen. Muistathan täyttää lomakkeessa myös rengaskoko-kentän. 

Pyydä tarjous

Auraus- eli ohjauskulmien huolellista säätöä

Meiltä saat myös auraus- eli ohjauskulmien säätöä. Ohjauskulmat kannattaa tarkistuttaa ja säätää säännöllisin väliajoin. Tällöin auton polttoainetehokkuus säilyy optimaalisena ja renkaiden käyttöikä pitkänä. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme myös Ilmastointihuoltoja kaikille automerkeille 

 

Ilmastointihuolto kannattaa teettää alan kokeneella ammattilaisella. Kun auton ilmastointi toimii moitteettomasti, on ajaminen nautinnollista myös kesän kuumimpina hellepäivinä. Ilmastointi on syytä huollattaa noin 2-3 vuoden välein. 

 

Me teemme ilmastointihuollot aina tarkasti. Järjestelmän tyhjentäminen ja alipaineistaminen kuuluvat huoltotoimenpiteisiin sekä kylmäaineen ja öljyn lisääminen järjestelmään.

 

Mikäli haluat, voimme myös tarkastaa raikasilmasuodattimen ja vaihtaa sen tarvittaessa uuteen.

Varaa aika!

Ota yhteyttä kokeneeseen rengasmyynnin ammattilaiseen!

Ota yhteyttä kokeneeseen rengasmyynnin ammattilaiseen! Autokorjaamo Telcar Oy on palvellut autoilijoita jo yli 40 vuotta. Toimipisteemme löydät Helsingin Tattarisuon teollisuusalueelta. Meille on kätevä saapua sekä Kehä I:ltä Malmin liittymästä että Heikinlaakson liittymästä Kehä III:lta. Olemme avoinna arkisin klo 8–17.

 

Meille voit myös soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua kaikissa rengasasioissa pitkää työkokemusta ja rautaista ammattitaitoa käyttäen. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme aina mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot